Ahad, 27 November 2011

boleh ke?

salam alaik
today terfikir la satu imaginasi
ok,cerita dari mula
aku ni allergic
makan tu salah makan ni salah
ni tak boleh..tu tak boleh (doctor cakapla)
apa pon tak boleh
aku plak..ikot mood..kalau rasa nak pantang..aku pantang
sebab memang jadi masalah besar kepada diri aku
sebab
aku pantang jumpa ^^
disebabkan semalam,semalam lagi aku dah hentam sotong,udang bagai
pergh memang sedap gua cakap
and harini..memang sedap la..tangan aku gatal2
yang kat bahagian atas siku
dapat?
ok tengok siku sekarang
atas dia
ha! kat situ lah
yang jadi punca aku ni tak boleh pakai armsock lah
kene pakai cotton sahajalah (doctor cakap)
aku bukan tak paham doctor tu cakap ape
bukan tak ingat
cume ada aku kesah~
and bile terjadi,aku akan jumpe doctor lain
kirenye harini aku jumpa doctor A,kalau sakit lagi aku jumpa doctor B plak
bukan ape,dapat short kan ceramah..kalau tak confirm
"kan saya blablabla"
"hari tu kan blablabla"
malas nak layan
*bajet bagus
haha so better jumpa doctor lain2 sekurang2 nye kurag flashback
agak2 kalau doctor tu terjumpa plak,tak de nye diorang boleh plak cerita pasal sorang pesakit yang mengalami allergic and suddenly sume crite tu pasal aku sorang
tak de nye huhu
back to point asal
ape yang aku tefikir an
tetibe lak boleh plak
amik mouse,right click kat tangan aku
open in new tab
kirenye ada la wujud tangan aku lagi satu an,kat tangan tu aku letak ubat ke,garu ke bagai
kirenyhe aku tak rase ah pedih letak ubat tu ^_*
untung kan doctor what
imagine ada orang sakit jantung,highlight kan jantung die,right click,open in new tab.bedah kan jantung yang baru tu..huhu
best what..kan? pandaila
pastu penjenayah plak highlight kan seluruh badan dia,open in new tab..badan baru tu gi mencuri ke apa2 jenayah ke..bile polis tangkap..cakap tu kembar saya..ngeng

"sesungguhnya Kami menciptakan segala sesuatu mengikut ukuran (seperti ketentuan seperti yang tertulis di luh mahfuz sebelum kejadian mereka)~Al qamar 49

memang tak lah kan bende2 open in new tab ni berlaku..haru negara nanti..bukan negara je,dunia skali
jadi,bersyukur lah dengan apa yang ada :)
chill :)

*imaginasi je,bukan realiti


2 ulasan: