Rabu, 23 Februari 2011

a GrEat Day :)

Assalamualaikum sumer
tanx kerana masih sudi lagi baca blog ni (walaupon ader yang aku pakse)
hehe..kot dapat jadi penulis...(amin) (jangan lupe beli novel nye plak (atau kene pakse jugak) (*_^)

heh
today
rase penat tu terasa sangat
tp puas hati jugak la
coz
dapat show up kat cikgu aku datang awal petang tadi hehe
nana kalo bace ni x kene dende tau petang tadi
jadi pelajar baik harini (*_^)
heh
pada hal baru skali pon aku datang lambat
itupon sebab ade "date" ngan encik polis
hehe
pastu
menyiapkan banner (jangan x percaya aku yang tulis satu malaysia satu ummah tu)
fuhh
aku dah riak ni
ngee
tanduk tanduk
semasa menyiapkan banner tuh
jap2 ni bukan banner sebenar tp saje nak bagi ada pic

sambung balik
ader la aku beramah mesra ngan cikgu kelas aku tuh
hehe
mesra la jugak
macam kengkawan aku je
meaning hidup kat asrama dulu
sob..sob..
aku suggest la kat itu cikgu supaya x bagi hadiah hamper lagi tahun ni
sebenarnye aku maksudkan tak kenyang
hak3
pas2cikgu kate xpelah
malas nak citer
yang penting hati aku 200% kater hadiah mesti hamper punyer
heh
x bersyukur eh aku/
hehe
kalo boleh aku nak la hadiah yang sangat mengeyangkan walaupun hamper macam kem bahasa arab masa aku form 4 dulu
kan?kan?
x nak sokong sudah
:P
hehe
hari yang "indah" ini aku teruskan dengan latihan nasyid yang agak bravo
tp x tahulah
mudaha-mudahan menang
walaupun dapat hamper :(
we get wat we give
so aku sangat percaya kalo betul2 sungguh2 ni mesti menang kan
asirah,kalo bace sile like ye..hehe

sikit punyer baik la aku harini aku balik awal ...
bukan
cabut awal
itu lebih tepat
dan aku sangat percaya au dah x leh wat 'nakal' lagi lepas ny coz
cikgu mesti ungkit
hari tu an saya dah bagi balik awal..
heh
aku dah mengumpat ni
esok aku minx maap ngan cikgu balik
hehe
bukan aku nak pon
dah cikgu bagi
(yeye je hehe)
ok
sampai di sini aje lah aku berceropeh
membosankan eh
hehe
x tau nak cakap canerrr
tapi hari ni lah aku terasa best la jugak dok kat giatmara tuh
hehe
bye!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan