Ahad, 3 April 2011

Alhamdulillah :)

assalamualaikum to all readers :)
sikit lambat untuk post yang ini
(macam berkepentingan je nak post2 ni (*_^)" )
huhu
btw, Alhamdulillah,at last I got the time....
Alhamdulillah :).. even my result not that good macam kengkawan KISAS n SHAMS yang lain...
aku tetap nak lahirkan rasa syukur yang teramat... nih antara keputusan yang terbaik yang pernah aku dapat sepanjang pembelajaran ...:)
Sepanjang 2 tahun aku menempuh onak duri berliku2 di sekolah ini... Akhirnya aku sudah menjadi AL-KIS :)
hoho... Dikesempatan ini aku ingin mengucapkan INFINITI syukran kepada semua Warga KISAS SBT dannSHAMS KLUSTER yang x henti2 membantu aku untuk mengenal erti kegigihan...:)
Tak lupa buat ibu bapa yang sangat paling ter dang segala kata penguat yang ada dalam istilah bahasa melayu yang boleh menggambarkan ter sangat banyaklah berkorban untuk diriku ini :( sob2
minx maaf kerana x dapat memenuhi hajat 11A...
Kepada kaklang,TERUSKAN USAHA dik, masa masih panjang...jangan main2...nanty dah habis pekse mesti penat x de keje ...cayalah..HAHA
bukan result aku yang pasti :)

watchout! Kan best kalo result camni? HAHA
ny way dengan usaha keras aku dalam masa Sebulan + doa dari semua pihak
So, adik-adik yang nak amik SPM tahun nih
korang ade banyak mase lagii
sebelom SPM bermula
means korang sume mesti struggle
mesti dah insaf dari harini
HAHA
as orang berpengalaman kan...=.="
Ok sini i told u all ya,
aku nih baru la ada semangat SPM after trial
perlu ulangkah? AFTER TRIAL
bile aku tengok kengkawan aku ramai yang berjaya...
aku tumpang gembira...
akku akan nangis dalam hati tiap2 kali kalau aku ingat balik result TRIAL aku
AKU YANG MALAS BELAJAR
HAHA
tapi bile aku kenang balik saat2 aku struggle 1 bulan terakhir tu pon
aku rase nak nangis jugak
HAHA
sampai tidur pown kat kelaas..HAHA..sebab memang aku habiskan masa2 sebulan akhir nak spm tu kat kelas...almaklumlah...kat dorm..daya graviti katil aku tu memang sangat la kuat...terutama bantal ngan selimut..HAHA memang x leh berenggang dengan aku...aku banyak kali dah lepaskan 2 bende alah tu...tapi dyorang yang kejar aku..CEH..TIPU GILA HAHA
Bangun pagi..mandi...qiam kalo sempat...subuh...ngaji...breakfast...naik kelas..ulangkaji sikit...assembly (nih aku lambat sikit dari muslimat...tapi aku mesti awal dari....) sambung latihan kat kelas ngan semeja aku yang sangat banyak membantu...Tanx korang...
SYAZWANI JAMAL ABIDI-NORLIYANA SULEIMAN-AINUR ADHWA ABDUL RAHAMAN-
sampai la SPM kan..hanging out dengan korang...seyes nak nangis dah ni..HAHA
Saat2 diri ini down
korang lah yang dengar setiap butir yang keluar dari mulut ni
setiap kali ade citer HOT
setiap kali BUAT PROJEK MEGA
setiap kali nak siapkan HOMEWORKSSSS
Setiap kali nak gelak
Setiap kali nak makan
Setiap kali x bawak duit
Setiap kali nak gi kantin,toilet,makcik bertuah,PERKISAS,BTU,ULUL ALBAB dan segenap tempat yang ada kat KISAS

sampaila SPM then..dah kuar result dah pown...Hope kite still keep in touch :)
Tanx ya korang... x tau nak cakap camner...tp rase macam ade je hutang2
kire halal la ek..HAHA

di entry ini jugak..nak cakap kat dunia..AKHIRNYA..SEJARAH aku A+..HAHA..Almaklumlah...setiap kali waktu Sejarah..macam x sah je nama aku naik HAHA..sampai la Hari Mawaddah un..Nama aku naik kat parents orang lain? Wat the? HOHO dan setiap kali pekse Sejarah..aku lah yang paling rendah :( huhu..Tapi sikit punye BANYAKLAh aku nak ucapkan TERIMA KASIH YANG TIDAK TERHINNGA kepada cikgu sejarah aku...yeay!!
"Cikgu...saya nak ucapkan jutaan terima kasih...saya sayang cikgu ' (ni saya jerit)
Cikgu yang x henti2 bagi saya semangat dan sangat mengambil berat perihal naik turun prestasi saya..TERIMA KASIH CIKGU!!!
 juga x dilupakan semua cikgu kisas..terutama kakak KAMARABIL..guru kelas yang sangat sangat berdedikasi dan supportive..(math saya A+ jugak (*_^)" ceh mesti orang lain meluat baca post nih HAHA
Hey common la...sape lagi yang nak bangge dengan result kite kan HAHA
dan tersangat bersyukur..BIOLOGI dengan result 13% masa ujian dan tak pernah menaik ke 50% akhirnya dapat B :) terima kasih cikgu... atas nasihat cikgu jugak la..akhirnya saya berubah...dari x pernah nak ulangkaji biologi setiap kali pekse...hingga ulangkaji sampai lewat malam (lewat malam dah tidor dah snanye hehe )
So, you guys yang x amik pekse lagi, blaja la sungguh2..
jangan tanggoh2...
untuk subjek2 lain..alhamdulillah..... nanty lah aku post lagi :)
Tanx ya AYAH< MAK N PAKLANG SEKELUARGA antara orang yang terawal bagi hadiah diatas even x str8 (*_^)"
tak lupe >>DIR RATHNA ATHIRAH KAMARUDDIN-SYIFA HANA ZULKIFLI-dan yang lain2>> NUR ASYIQIN AIMAN NoRDIN_SITI AISYAH SYAHIDD-NURHAMIZAH_AIMI_AINSYAM_KAK IMAH
dan sumer lah yang pernah menjadi warga
1-TABIKA KEMAS FELDA JELAI 01
2-SEKOLAH KEBANGSAAN FELDA JELAI 03
3-SEKOLAH KEBANGSAAN FELDA PALONG 07
4-SMK PALONG 07
5-SMKA SHEIKH HAJI MOHD SAID
6-KOLEJ ISLAM SULTAN ALAM SHAH

SYUKRAN ALA KULLIHAL

الحمد لله
All praises to Allah

Allah, I wanna thank you
I wanna thank you for all the things that you've done
You've done for me through all my years I've been lost
You guided me from all the ways that were wrong
And did you give me hope :)

3 ulasan:

  1. nak nanges lahh....
    ape pon..you did it :)
    gud luck in the future..keep in touch :)
    dont let the momeries fade..i miss all that ..
    everything................~

    BalasPadam
  2. wuaaa!!! mau nangeslah!!! sOb99!!!
    nWay,kite sume da wat yg trbaek kan???
    wlOpoN reSult kite x sbaek pde pndgn mate org,, tp 2 yg trbaek an?? HEHE XD (ayt pnyedap haty sndri gak nih!)hrp keep iN tOuch slalOo~
    (skuNk ni x bley la cOz xde keDit..muahahahha!!!)
    wHateVer it iS, remmeber this: u're my friend 4ever!!! seketika mngenalimu suatu keiNdahan~ fuahhh!!!! ttiber ayt jwaNg plak!!!! =)

    BalasPadam
  3. Liyana n ainur : thanx god to give me a chance to have a friend such u :)

    BalasPadam