Sabtu, 6 Ogos 2011

Selamat tinggal kawanku..



Sya dulu, kite selalu kemana2 bersama2..huh,macam x de orang lain je kat usim sya..asyik2 tengok muka mu, dari bangun tidur sampai nak tidur balik, makan,study,gi pusat tamhidi,rebut bas,tunggu bas,rebut bilik air,bergosip liar mengenai “angah” mu,err macam2 lagi…bosan kot…err.touching bhai nak ulang banyak kali ^^ btw, thanx 4 everything…I praise to Allah to give me the chance to be friend with u ^^ Hmm kat sane nanti, take care J kalau sesat jalan, mu call la aye,update la blog mu slalu,tanx tolong kejutkan bangun pagi,tolong ajar itu ini,tolong belikan,tolong masak nasik,tolong mase quiz, dan segala jenis pertolongan yang dah tak ingat dah ^^ Semoga success selalu kat sana..Jangan lupe share gosip2 liar di sana ber…samasama..n blajar sungguh2,nanty jadi doctor,mu jangan lupe aye plak ^^ sekali,I gus merangkap wishing birthday mu skali la (walaupun lambat lagi,I wanna be the first who wish u HAPPY BIRTHDAY) hehe..

Lepas ni, I kene bukak satu page baru dalam kehidupan…bangun pagi tanpa lihat muka mu lagi..tanpa melihat mu sangatlah bangga mandi dulu b4 aye..^^ suara yang menjerit air dah penoh belom mungkin bukan suare mu lagi, x de sape yang boleh dijelouskan dengan makan telur goreng 3 segi,x de lagi bergelak ketawa rushing2 dari pusat tamhidi-FSU semata2 nak makan makanan murah ^^ yang nak ditanye homework ape harini? Nak tengok...aye dah x tanye kat  mu lagi…nak pinjam tudung pon bukan dengan mu lagi,mungkin Hajar and Yanie plak jadik mangse ^^ kat sana nanti, kalau bosan2 ingatlah imaginasi yang slalu aye buat ^^ Waktu arab nanti..aye terpaksalah meratapinye dengan wawa je…Sya,kite dah x akan pinjam mp3 mu lagi…lepas ni, bile pandang katil mu, bukan lagi cadar warna orange...kalau orange pon,mungkin Dibah beli cadar baru ^^ tanx so much ya 4 everything…speechless..hmm x nak tulis lebih2 nanty mu touching plak…sape nak lap air mate? Hehe

Mu memang nak kene sekehla kalo tetibe kite lost con8 ^^

In conclusion, smoga dapat kawan yang lebih baik di sana, jadi yang terbaik,dan doakan kami di sini ^^
Selamat berjuang J
Tinggal kenangan~uchihakudo-sya-tamhidisctech-2011-e4-2-1 bye J

2 ulasan:

  1. pembetulan,mp3 mu tu dah x de lagu raye lagi ^^

    BalasPadam
  2. Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Sedia bhai aku baca banyak kali kottttt !!!

    BalasPadam