Jumaat, 14 Oktober 2011

hari ini

alhamdulillah syukur kepada-Nya,aku masih lagi dipinjamkan nyawa untuk terus berjuang di bumi yang fana ini.ehem.5.17 petang tadi tamatlah riwayat sweet 17 aku..dan aku mula melakar page cover tuk sweet 18 plak *_^
Disaat ini,aku ingin mengucapkan jutaan ribuan infiniti terima kasih kepada ibubapaku yang melahirkan,didik,besarkan,bagi makan,segala benda untuk meneruskan kehidupan yang 4 sure x dapat di balas dengan wang tunai,us dolar juta million rupiah or sebagainya.jazakumullahhuhirankasiron :)semoga allah memberkati hidup kita semua :)
tak lupa kat celcom and maxis yang menjadi first wisher (3 hari sebelom>>enjoy your birthday...blablabla p/s:semua org nye besday kot celcom maxis ni wish hehe kecoh ashal) dan memberikan panggilan percuma sampai aku call sape saje yang penting dapat memanfaatkan free-call (yang bukan senang celcom and maxis nak bagi kalo bukan hari jadi)kalau digi ke salam phone ke aku tak tau la plak...kepada "abang" liyana didi yang tetibe jual pizza tadi =P kepada abang long (huda yang suroh call..p/s: abang long patot ucap tanx kat aku coz dapat selesaikan masalah bas selepas bercakap dngan zafirah dengan free-call aku.haha gle berkire)...Furthermore,ayah yang bagi msg mlm tu (mesti ayah nak tidur awal an,sebab tu ayah wish 10.45pm hehe)terharu beta dengan msg tersebut...niha:
"setiap detik masa berlalu,seketika itu juga usia meningkat,nafas yang lalu telah lupus,nafas sekarang sedang diguna,nafas yang akan datang perlu dihiasi dengan selawat da zikir untuk menjadi insan yang diredai.Semoga berjaya didunia dan diakhirat"   huhu toching x? ahha pada aku,touching bhai.insaf ssekejap.
tamhan lagi,tanx jugak kepada abang aku yang mengganggu aku tidur dengan ucapan selamat pagi pada pukul 12.24 am -.-'' memang aku ingat dah pagi.gelabah.x baca apa untuk lab test.sebaik lepas baca wish beliau aku perasan baru pukul 12.34 am.heh.mesti ko nak cakap sebaik ko msg an,kalo x aku x bangun.kan?kan? xpayah cakap la.aku tau.haha.untunglah~dapat abang macam ko haha...
next aisyah,msg yang menyayat hati juga..diikuti dengan ida (shahida yakub),wahida (beliau datang umah aku coz nak kejut aku bangun,tapi aku dah bangun dulu,haha)next zafirah (mesti lepas wahida balik,wahida cakap kat zafirah..coz zafirah memang suke msg dari pergi ke rumah jiran sebelah -.-") next,induk gayah..atoi (ni pon seab bagi p/s lepas wish atoi hari tu kan? haha)next,bank islam...next syifa' (syifa sit depan aku je kat kuliah chemist tadi,tapi syifa msg jugak n wish gudluck 4 lab test=tanx syifa)jap2 sebelom tu....7.00 pagi tadi...TERIMA KASIH BANYAK2 KEPADA SYAHIRAH ABU SUFIAN YANG CALL DARI MESIR SEBANYAK 3 KALI 4 WISHING ME merangkap kejut aku bangun pagi tanx sya:) next adik aku,kaklang yang dah habis pmr,(enjoy la ko ye)next athirah tuttor 4,bid,dan laila yang mewakili tutor 4.
xkan nak lupa kat wawa plak kan,hehe tanx wawa yang belanja waffle.gud luck wa 4 next interview :) i doakan yang terbaik untuk u.ewww.hehe
  
seterusnya kepada semua yang wish secara lisan,bertulis atau dimana-mana laman web sosial yang tidak sempat disebutkan namanya,terima kasih.(agak2 kalo aku letak tarikh lahir aku 13 okt kat fb,orang wish 13 ke 14 okt,hehe)semoga anda semua juga dimurahkan rezeki yang halal dan sentiasa dirahmati allah,sekian :)

2 ulasan: